Αρχική --> Ανακοινώσεις
Latest
Οι ανακοινώσεις του τμήματος

Μετεγγραφές των φοιτητών 2016
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 12:34

Ύστερα από το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Ερευνών και Θρησκευμάτων αναφορικά με τις μετεγγραφές των φοιτητών, σας ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ έχουμε λάβει τον ονομαστικό πίνακα επιτυχόντων που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, ώστε να μπορούμε να προβούμε σε ταυτοπροσωπία των στοιχείων και να εκδώσουμε κωδικούς για τους νεοεισαχθέντες. Παρακαλούμε να αναμένεται νέες ανακοινώσεις στη σελίδα μας."

 

 
Ανακοίνωση για έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό 2016
Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 21:52

Ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 έχουν ανακοινωθεί οι πίνακες αξιολόγησης των υποψηφίων για έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Τα αποτελέσματα βρίσκονται στο χώρο της Γραμματείας και είναι στη διάθεση των υποψηφίων

 
Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2016
Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016 11:33

Αναρτήθηξε το Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2016

 
Πρακτική Άσκηση Erasmus+
Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2016 12:53

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του ΤΕΙ ΑΜΘ που βρίσκονται πριν την έναρξη της Πρακτικής τους Άσκησης, ότι μπορούν να εκπληρώσουν αυτή τους την υποχρέωση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη (με την στήριξη του προγράμματος Erasmus+). Και μάλιστα μπορούν να ξεκινήσουν την πρακτική τους και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, κερδίζοντας έτσι χρόνο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Οι προϋποθέσεις είναι: Μια εταιρία που θα τους δεχθεί, γνώση αγγλικών σε επίπεδο Β2, υπογραφή από τον υπεύθυνο Erasmus του Τμήματός τους για τις 10 πιστωτικές μονάδες της Πρακτικής Άσκησης, μια ευρωπαϊκή κάρτα υγείας και δυο ασφάλειες αστικής ευθύνης (τις οποίες μπορεί να καλύψει και η ξένη εταιρία που θα τους δεχθεί).  

Παρακαλώ ενημερωθείτε για τα απαραίτητα έγγραφα στο erasmus.teiemt.gr

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση  κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στο εξωτερικό ας περάσουν από το Γραφείο Erasmus (κεντρική είσοδος βιβλιοθήκης, διάδρομος δεξιά) ή ας τηλεφωνήσουν στο 2510 462290, -221

 

Γραφείο Erasmus ΤΕΙ ΑΜΘ

 
Πρόσκληση Φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016 08:28

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση μέσω του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου 'υναμικού, Εκπαίδευση και 'ια βίου Μάθηση 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με πιθανή ημερομηνία έναρξης την 1 Οκτωβρίου 2016, να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΠΑΝΑ'Ε'ΒΜ/ΕΣΠΑ.

1.Αίτηση-ήλωση Συμμετοχής Φοιτητή για Πρακτική Άσκηση (καθώς και τα συνημμένα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται στο σχετικό έντυπο)

2.Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης από την Γραμματεία του οικείου Τμήματος

3.Απογραφικό ελτίο Εισόδου Φοιτητή
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων-ηλώσεων Φοιτητών: από 09.06.2016 έως 24.06.2016
Πιθανή Έναρξη- Λήξη εξαμήνου Πρακτικής Άσκησης: 01.10.2016 – 31.03.2017

Τα σχετικά έντυπα για έναρξη Πρακτικής Άσκησης του φοιτητή είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://work.teiemt.gr/

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων των φοιτητών ξεπεράσει τις θέσεις που θα εγκρίνει το Υπουργείο για το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (δεν γνωρίζουμε ακόμη αυτόν τον αριθμό), η επιλογή θα γίνεται από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του εκάστοτε Τμήματος βάσει κριτηρίων τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του οικείου Τμήματος του φοιτητή.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (κτίριο Κεντρικής 'ιοίκησης) είναι στη διάθεση των φοιτητών για συμβουλευτική υποστήριξη τόσο όσον αφορά στην αναζήτηση φορέων όσο και για την περαιτέρω διαδικασία του προγράμματος.

Σημείωση
Μπορούν να υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση και οι φοιτητές

  • που θα είναι στο 7ο εξάμηνο μετά την 1/9/2016
  • που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για έναρξη πρακτικής άσκησης μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2016

Οι παραπάνω περιπτώσεις δεν προσκομίζουν τώρα τη Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 64