Αρχική --> Ανακοινώσεις
Latest
Οι ανακοινώσεις του τμήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ
Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 17:01

Οι φοιτητές που κάνουν πρακτική άσκηση μέσω ΟΑΕΔ να γνωρίζουν ότι:

Η αμοιβή τους θα καταβάλλεται  από την ίδια την επιχείρηση, η οποία έχει ήδη εισπράξει τα χρήματα από τον ΟΑΕΔ

 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΕΙ Α.Μ.Θ. ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 14:36

Καλούνται οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί Φοιτητές/τριες του ΤΕΙ Α.Μ.Θ. που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πανεπιστημιάδα  αγώνων σκακιού, σκοποβολής, στίβου και επιτραπέζιας αντισφαίρισης να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 7/4/2017 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση CLOAKING . Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες δεν πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας τους.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΛΗΤΗ.
  2. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
  3. ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ.

$14.       ΔΥΟ (2)  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΠΡΟΣΩΠΟΥ

$15.       ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ

 

                                                                                Η υπεύθυνη του γυμναστηρίου

                                                                                   Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

                                                                                            Σαραφούδη Ουρανία

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (02/2017)
Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 14:25

Το εργαστήριο των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης διεξάγεται κάθε Τετάρτη από τις 12 έως τις 16 στο ΤΟΛ 2-2.

Οι δηλώσεις σε ομάδες γίνονται μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Τμήματος.

Παρακαλούνται οι φοιτητές για την έγκαιρη δήλωση τους.

 

Οι καθηγητές του μαθήματος

 

 

 

 
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ –ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 19:54

Η ανανέωση εγγραφής - δηλώσεις μαθημάτων θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 01/03/2017 έως και Κυριακή 30/04/2017. Ενημερώνουμε ότι οι ώρες δηλώσεων μέχρι και το 7ο εξ/νο είναι έως και34 ώρες.  Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 8ο εξάμηνο και άνω μπορούν να δηλώσουν  απεριόριστες ώρες μαθημάτων μονών & ζυγών εξ/νων προκειμένου να συμμετέχουν στην εαρινή εξεταστική περίοδο,  εφόσον τα έχουν δηλώσει έστω και μια φορά στο παρελθόν. Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται με τους ηλεκτρονικούς κωδικούς που έχει λάβει ο κάθε φοιτητής από τη Γραμματεία. Οι κωδικοί είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ και δε δίνονται σε άλλους.

   Σημειώνεται ότι επιπλέον παράταση δεν θα υπάρξει και διορθώσεις δεν θα γίνουν. Πρέπει να ελέγχετε την ορθότητα και οριστικοποίηση-αποστολή της δήλωσής σας.

   Επειδή έχουν παρατηρηθεί πολλά κρούσματα συμμετοχής στις εξετάσεις χωρίς να έχει προηγηθεί δήλωση μαθημάτων, εφιστούμε την προσοχή στους επί πτυχίω φοιτητές (από 8ο και άνω) να προβούν σε δήλωση των μαθημάτων που επιθυμούν να εξεταστούν. Ενημερώνουμε τους συγκεκριμένους φοιτητές ότι δε καταχωρούνται στο σύστημα βαθμολογίες, εφόσον δεν υπάρχει στην καρτέλα τους αντίστοιχη δήλωση. 

   Άρα, όποιος φοιτητής από το 8ο εξάμηνο και άνω έχει δώσει αδήλωτο μάθημα και στη Χειμερινή Εξεταστική του ακαδημαϊκού έτους 2016-17 και δεν μπορεί να δει τη βαθμολογία του, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 
Έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για την Περιφερειακή Συνάντηση Νέων στην Κομοτηνή
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 00:00

Περιφερειακή Συνάντηση Νέων ΑΜΘ στην Κομοτηνή - 18 Μαρτίου 2017

 

Στο πλαίσιο της Περιφερειακής Συνάντησης Νέων με τίτλο «Οι Νέοι στο Βήμα: Προβληματιζόμαστε, Συζητούμε, Προτείνουμε για τη Δική μας Ευρώπη», η οποία συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και του ΔΠΘ - Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών ανακοινώνεται η έναρξη της περιόδου υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, η οποία θα διαρκέσει από 20 Φεβρουαρίου μέχρι και 5 Μαρτίου 2017.

Οι συμμετέχοντες θα είναι νέοι από 15 έως 30 ετών, ενώ για τις ανάγκες της Συνάντησης υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν μεταφορά των συμμετεχόντων εκτός Κομοτηνής (από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Περιφερειακή Συνάντηση Νέων και την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής (ατομική ή συγκεντρωτική) στην ιστοσελίδα http://rym.europedirectkomotini.eu/

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

Μερικά λόγια για την Περιφερειακή Συνάντηση Νέων:

Με αφορμή τον εορτασμό των60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμηςκαι τον εορτασμό των30 χρόνων Erasmus+, στο πνεύμα της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών και προωθώντας την αρχή τουΔομημένου Διαλόγου(Structured Dialogue), τοEurope Direct Κομοτηνής, σε συνεργασία με τηΠεριφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα διοργανώσειΠεριφερειακή Συνάντηση Νέων στην Κομοτηνή με τίτλο«Οι Νέοι στο Βήμα: Προβληματιζόμαστε, Συζητούμε, Προτείνουμε για τη Δική μας Ευρώπη», το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017.


Ο διάλογος θα πραγματοποιηθεί μέσα από τέσσερις ομάδες εργασίας (working groups), με διαφορετικές θεματικές (α) εκπαίδευση, κατάρτιση και κινητικότητα των νέων, (β) ενεργός πολίτης – συμμετέχω και επηρεάζω,(γ) ανεργία των νέων και δεξιότητες του 21ου αιώνα και (δ) νεανική επιχειρηματικότητα και καινοτομία, στις οποίες θα συμμετέχουν :α)15-20 νέοι ανά ομάδα, που θα καλύπτουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα της νεολαίας (π.χ. μαθητές, φοιτητές, εκπρόσωποι συλλόγων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων κτλ), β) εκπρόσωποι των τοπικών αρχών (Δήμαρχος)γ)εκπρόσωποι των περιφερειακών αρχών (Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης),δ) εκπρόσωποι του εθνικού και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου (βουλευτές - ευρωβουλευτές),ε) εκπρόσωποι φορέων που αφορούν τους νέους (Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας) στ) εκπρόσωποι από τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. (Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο).

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 67