Αρχική
Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής - Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Νέα έκδοση προγράμματος
Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2010 18:01

ΕΠΕΙΓΟΝ

Εχει αναρτηθεί νεότερη έκδοση του προγράμματος. Παρακαλείσθε να ελέγξετε προσεκτικά τα μαθήματα και τις ώρες που έχετε δηλώσει.

Ιδιαίτερα για τους πρωτοετείς ισχύει ότι παρακολουθούν τις θεωρίες με βάση το αρχικό γράμμα του επίθετού τους ως ακολούθως:

Από Α έως Κ στα  Θ1

Από Λ έως Ω στα Θ2.

Ειδικότερα για το μάθημα Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιειρήσεων όσοι παρακολουθούν το τμήμα Θ1 της θεωρίας θα πρέπει να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο τμήμα Α1 των σκήσεων πράξης και οι υπόλοιποι στο Θ2 και Α2. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την παρακολούθηση του εργαστηρίου πληροφορικής Ι από τους φοιτητές που ανήκουν στην ομάδα Θ2 θα πρέπει να αλλάξουν την ώρα παρακολούθησης της πληροφορικής Ι Εργαστήριο.

 

 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2010 22:15

Γίνεται γνωστό ότι η πιθανή ημερομηνία δήλωσης συγγραμμάτων για τους φοιτητές του Τμήματός μας θα είναι από τις 4 Οκτωβρίου 2010. Η δήλωση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή (χώρο ΤΕΙ και κατοικίας σας) στις ημερομηνίες που θα σας γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλείσθε να μελετήσετε προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

 
Δήλωση ασκήσεων πράξης εργαστηρίου στις Οικονομοτενικές Μελέτες
Κυριακή, 26 Σεπτέμβριος 2010 12:19

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί προς δήλωση οι ομάδες ασκήσεων πράξης εργαστηριου του μαθήματος Οικονομοτεχνικές Μελέτες. Όλοι όσοι εγγράφτηκαν στο μάθημα θα πρέπει να επιλέξουν το τμήμα στο οποίο θέλουν να παρακολουθήσουν

 
Έλεγχος δηλώσεων στα μαθήματα Προγρ.Δράσης Επιχ.Ε. και Διεθνης Λογιστική ΑΕ
Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2010 15:33

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω τεχνικού προβλήματος παρακαλούμε να ελέγξετε τις δηλώσεις σας στις παρακάτω ομάδες :

  • Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων Εργαστήριο
  • Διεθνής Λογιστική Ασκήσεις Πραξης Εργαστηρίου

Εφόσον κρίνετε αναγκαίο δηλώστε ξανά την επιθυμητή ομάδα για παρακολούθηση.

 

 
Ενεργοποίηση κωδικών νεοεισακτέων για δήλωση εργαστηρίων
Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2010 11:30

Σας ενημερώνουμε ότι οι κωδικοι των νεοεισακτέων με αριθμό μητρώου έως και 10490 έχουν ενεργοποιηθει και πλέον μπορούν να δηλώσουν εργαστήρια μέσω της πλατφόρμας στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του τμήματος.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 74 από 80