Αρχική
Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής - Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Θέματα Πτυχιακών Εαρινού Εξαμήνου 2013-2014
Κυριακή, 30 Μάρτιος 2014 23:27

Στο παρακάτω έγγραφο θα βρείτε τα προτεινόμενα θέματα πτυχιακών για το Εαρινό εξάμηνο 2013-2014 από όπου φαίνεται και η διαθεσιμότητα των θεμάτων προς ανάληψη.

Θέματα Πτυχιακών Εαρινού Εξαμήνου 2013-2014

 
Σάρωσαν τα βραβεία οι φοιτητές του ΤΕΙ ΑΜΘ στη Euroweek 2019 στην Τσεχία
Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 12:39

Αξιοσημείωτη επιτυχία σημείωσε η αποστολή του ΤΕΙ ΑΜΘ (τώρα ΔΙ.ΠΑ.Ε.) στη Euroweek2019, το οποίο εκπροσωπήθηκε συνολικά από έξι φοιτητές: (α) τρεις φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Λογιστική και Ελεγκτική»και (β) τρεις φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών για Στελέχη» (ExecutiveMBA).

Οι έξι Έλληνες φοιτητές που βρέθηκαν στο Μπρνο της Τσεχίας από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, συμμετείχαν, ανά δυάδες, σε τρεις ξεχωριστές ομάδες εργασίας (τρία projectεξάμηνης διάρκειας). Κάθε ομάδα ήταν τριεθνής, μιας και σε αυτή συμμετείχαν φοιτητές άλλων δύο χωρών. Οι ομάδες εργασίας εργάστηκαν υπό την εποπτεία και το συντονισμό καθηγητών από τα Τμήματα «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» και «Διοίκησης Επιχειρήσεων».

Ανέπτυξαν και παρουσίασαν ενδιαφέρουσες επιστημονικές εργασίες (projects), οι οποίες επιβραβεύθηκαν με τρία πρώτα βραβεία.

Στην εργασία με θέμα «Acceptance of electronic books by the readers», συμμετείχε μια φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Λογιστική και Ελεγκτική», η Ευμορφία Μπουρδούνη και ένας φοιτητής του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών για Στελέχη» (ExecutiveMBA), ο Αντώνης Μανδήλας. Οι συγκεκριμένοι φοιτητές συνεργάστηκαν με συναδέλφους τους από το UniversityofAppliedScienceJοanneum, Kapfenberg, Austria, και το UniversityofAppliedScience, Lille, France. Η ομάδα συντονίστηκε από τους καθηγητές Δημήτριο Χατζούδη και Ευστάθιο Δημητριάδη. Μέσα από ένα έντονο ανταγωνισμό που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε αξιόλογα τριεθνή project, η συγκεκριμένη ομάδα κατάφερε να κατακτήσει δύο βραβεία: (α) πρώτο βραβείο γραπτής επιστημονικής εργασίας και (β) πρώτο βραβείο παρουσίασης εργασίας. Η ερευνητική εργασία που εκπονήθηκε αφορούσε τη διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν τη χρήση ηλεκτρονικών βιβλίων από την πλευρά των αναγνωστών.

 

Στην εργασία με θέμα «User expectations in Augmented Reality packaging and mobile application development the case of a family pastry business», συμμετείχαν δύο φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών για Στελέχη» (ExecutiveMBA), η Μελίνα Βικελίδου και ο Γεώργιος Πουσλέρης. Οι συγκεκριμένοι φοιτητές συνεργάστηκαν με φοιτητές από το UniversitySouthEast, Norwayκαι το ISIB, Brussels, Belgium. Η ομάδα συντονίστηκε από τους καθηγητές Γεώργιο Θερίου και Δημήτριο Μαδυτινό. Σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πεδίο, κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο βραβείο παρουσίασης εργασίας. Το project τους, οδήγησε στην ανάπτυξη μιας πραγματικής εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας (augmentedreality) για τη συσκευασία κουραμπιέδων της εταιρίας «Βικελίδης – Χρυσανθίδης Α.Β.Ε.Ε».

 

Τέλος, η εργασία με θέμα «Digital transformation in banking industry», με τη συμμετοχή δύο φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Λογιστική και Ελεγκτική», της Στεφανίας Κοϊδάκη και του Κωνσταντίνου Πιπίνη, σε συνεργασία με φοιτητές από το MolloyCollege, NewYork, USA, και από το BASchoolofBusinessandFinance, Riga, Latvia, συντονιζόμενοι από τον καθηγητή Σταύρο Βαλσαμίδη, έλαβε τη δεύτερη θέση στην παρουσίαση εργασίας.

Τέλος, η ομάδα των έξι καθηγητών που εκπροσώπησε το Ίδρυμα, αποδέχθηκε πρόταση και προέβη σε κάλεσμα φιλοξενίας της διοργάνωσης στη πόλη της Καβάλας, τον Μάιο του 2020.

 

word-image-1

 
Νέα παράταση περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2018 - 2019
Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 13:06

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο https://eudoxus.gr/files/Nea_Paratasi_Earinou_2018-19.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την *Παρασκευή 17 Μαΐου 2019*, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την *Παρασκευή 31 Μαΐου 2019*.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση των φοιτητών. 

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου. 

 
Θέματα Πτυχιακών Χειμερινού Εξαμήνου 2012
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2012 13:21

Αναρτήθηκαν τα θέματα πτυχιακών εργασιών του χειμερινού εξαμήνου 2012.

Θα τα βρείτε εδώ .

 
Θέματα Πτυχιακών Χειμερινού Εξαμήνου 2011/2012
Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2011 10:30

Στο παρακάτω έγγραφο θα βρείτε τα προτεινόμενα θέματα πτυχιακών για το Χειμερινό εξάμηνο 2010-2011 από όπου φαίνεται και η διαθεσιμότητα των θεμάτων προς ανάληψη.

Θέματα Πτυχιακών Χειμερινού Εξαμήνου 2011/2012

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 80