Αρχική

 

bannerAccounting230    bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ 2015-2016
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Πρακτικής, αλλά 

και στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση 

http://work.teikav.edu.gr/
 
Στη διάθεσή σας,
Ελένη Κουλουρά
ΤΕΙ ΑΜΘ
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΠΕΔΒΜ/ΕΣΠΑ
Τηλ: 2510 462151 Φαξ:2510 462352
 
13ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και
Θράκης,

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να θέσω υπόψη σας την πρόσκληση για υποβολή περιλήψεων και άρθρων για το 13ο  φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ) το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 2016 στο χώρο των εγκαταστάσεων της ΕEΔΕ (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 60, Αθήνα). To ετήσιο ΦΣΔΕΤ αποτελεί πλέον ένα σημαντικό forum νέων ερευνητών στις γνωστικές περιοχές της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Θα ήταν χαρά μας φοιτητές του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να συμμετάσχουν στο συνέδριο παρουσιάζοντας κάποια εργασία τους ή τμήμα της ερευνητικής τους δουλειάς.

Ειδικότερα, το 13ο ΦΣΔΕΤ, με θέμα «Καινοτομία και Σύγχρονες Μορφές Επιχειρηματικότητας», αποσκοπεί σε μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και τη συμβολή τους στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων.

Ενδεικτικά θέματα του συνεδρίου είναι:

- Διοίκηση Παραγωγής
- Διοίκηση Συστημάτων Μεταφορών
- Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας
- Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων
- Οργανωσιακή Ψυχολογία
- Business Intelligence
- Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
- Πράσινη Επιχειρηματικότητα
- Πληροφοριακά Συστήματα και Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων
- Βελτιστοποίηση Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης
- Διαδίκτυο και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
- Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Διαφήμιση
- Ευφυή Συστήματα και Τεχνολογία Λογισμικού
- Διαχείριση Γνώσης
- Data Mining & Business Analytics
- Ψηφιακή Καινοτομία & E-Business
- Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική
- Διαδίκτυο και Ασφάλεια Δεδομένων

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή περιλήψεων(περίληψη 500 λέξεων ή πλήρες άρθρο 3000-5000 λέξεων) είναι η 02/04/2016.Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση υποβολής περιλήψεων ή στο site του συνεδρίου http://fsdet.dmst.aueb.gr.Όσοι ερευνητές υποψήφιοι διδάκτορες/φοιτητές επιθυμούν να συστήσουν θεματικές συνεδρίες (sessions) ας επικοινωνήσουν μαζί μας. Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ η οργανωτική επιτροπή συγκροτείται από φοιτητές του τμήματος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Πάνος Λουρίδας, Αν.Καθηγητής ΟΠΑ,
Κωνσταντίνος Ανδρουτσόπουλος, Λέκτορας ΟΠΑ, Επιστημονικοί Υπεύθυνοι 13ου
Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΙ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΙΙ 2016
Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 13:58

Το εργαστήριο του μαθήματος Πληροφορική ΙΙ και οι Ασκήσεις Πράξεις των μαθημάτων Γενικό Λογιστικό Σχέδιο και Χρηματοοικονομική Λογιστική ΙΙ διεξάγονται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Μετά την δήλωση τους στο ηλεκτρονικό σύστημα της Γραμματείας, οι σπουδαστές εντάσσονται σε ομάδες αυτόματα ως εξής:

  • Ε1   Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Α-Ζ
  • Ε2   Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Η-Λ
  • Ε3   Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Μ-Ρ
  • Ε4   Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Σ-Ω

Την ομάδες Ε5 και των τριών μαθημάτων μπορούν να την παρακολουθούν όσοι σπουδαστές δεν διευκολύνονται από την υπάρχουσα οργάνωση των ομάδων.

Οι καθηγητές των μαθημάτων

LAST_UPDATED2
 
Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινό Εξάμηνο 2016
Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 23:07

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Εαρινού εξαμήνου 2016

 
Περίοδος δηλώσεων μαθημάτων 2016

Ανακοινώνεται ότι η περίοδος ανανεώσεων / δηλώσεων μαθημάτων για το Εαρινό εξάμηνο ξεκινάει από Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 έως και 31 Μαρτίου 2016 στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Τμήματος.

Φοιτητές μεγάλων εξαμήνων πρέπει να φροντίσουν στη δήλωσή τους τα Υποχρεωτικά μαθήματα (που έχουν περάσει και αυτά που θα δηλώσουν) να μην ξεπερνούν σε σύνολο τα 35 μαθήματα και να έχουν τουλάχιστον 192 Διδακτικές Μονάδες.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Συνέλευση του Τμήματος ανέθεσε στη Γραμματεία να μην καταχωρεί βαθμολογίες επιπλέον υποχρεωτικών μαθημάτων.
 
Η Πρόεδρος του Τμήματος

Φλώρου Γιαννούλα.

 
Ενημέρωση για e-class
Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος ότι η δήλωση μαθημάτων ή εργαστηρίων στο e-class αφορά μόνο τη διδασκαλία και ΟΧΙ τον ατομικό φάκελο του φοιτητή στο Γραμματειακό πρόγραμμα. Μόνο η εγγραφή στο παραπάνω σύνδεσμο δε διασφαλίζει την ανανέωση εξαμήνου και δήλωση μαθημάτων.
Οπωσδήποτε κάθε φοιτητής πρέπει σε κάθε εξάμηνο να κάνει δήλωση μαθημάτων στην Ηλεκτρονική Γραμματεία

 

Για να είναι καλυμμένοι οι φοιτητές, παρακαλούνται οι φοιτητές στα μέσα Μαρτίου, λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις, να ελέχξουν στην Ηλεκτρονική Γραμματεία αν έχει γίνει η αποστολή της δήλωσής τους (με τους κωδικούς τους) με τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.

 

Από τη Γραμματεία.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 11 από 54

Ημερολόγιο

<<  Αύγουστος 2017  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats