Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2018

Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις μαθημάτων των μονών εξαμήνων για τη Χειμερινή περίοδο 2018-19 θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από τις 12/10/2018 έως και 30/11/2018.

Σημειώνεται ότι επιπλέον παράταση δε θα δοθεί και διορθώσεις δε θα γίνουν, γι’ αυτό και πρέπει να ελέγχετε ότι έχετε οριστικοποιήσει τη δήλωση σας και έχει αποσταλεί στη Γραμματεία. Στο παρακάτω σύνδεσμο http://www.teiemt.gr/portal/images/news/2018/e-secretariat.pdf φαίνεται ο τρόπος εξαγωγής του αποδεικτικού εγγραφής, απαραίτητο δικαιολογητικό για την ολοκλήρωση της δήλωσης των μαθημάτων σας.

Ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές μέχρι και το Ζ εξάμηνο δηλώνουν έως και 34 ώρες,

ενώ οι φοιτητές που βρίσκονται στο 8ο εξάμηνο και άνω μπορούν να δηλώσουν απεριόριστες ώρες μαθημάτων των μονών εξαμήνων και να εξεταστούν σε αυτά, εφόσον τα έχουν δηλώσει έστω και μία φορά στο παρελθόν.

Μαθήματα που δεν υπάρχουν στην τρέχουσα δήλωση και οι φοιτητές παράτυπα θα συμμετάσχουν στη χειμερινή εξεταστική ως αδήλωτα, δε θα καταχωρούνται οι βαθμολογίες τους λόγω αδυναμίας εισαγωγής του συστήματος, αφού δε θα τα βλέπει μέσα στη δήλωση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όσοι φοιτητές δεν έχουν επικαιροποιήσει τον κωδικό τους στην εφαρμογή u-register, δεν θα μπορέσουν να δηλώσουν μαθήματα.

Από τη Γραμματεία

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ι ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Ι

Τα εργαστήρια των μαθημάτων Πληροφορική Ι και Χρηματοοικονομική Λογιστική Ι διεξάγονται κάθε Τρίτη. Μετά την δήλωση τους στο ηλεκτρονικό σύστημα της Γραμματείας, οι σπουδαστές εντάσσονται σε ομάδες αυτόματα ως εξής:

  • Ε1 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Α-Γ
  • Ε2 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Δ-ΚΟΤ
  • Ε3 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα ΚΟΥ-Μ
  • Ε4 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Ν-Ρ
  • Ε5 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Σ-Ω

Η τελευταία ομάδα Ε6 λειτουργεί ως ομάδα αναπλήρωσης για σπουδαστές που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την ομάδα στην οποία ανήκουν με βάση το επίθετο τους π.χ. εργαζόμενοι σπουδαστές.

 

Οι καθηγητές των μαθημάτων

 

 
Οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές

Αναλυτικές οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Το εργαστήριο του μαθήματος Ηλεκτρονική Επιχειρησιακή Δράση (πρώην Μηχανοργάνωση Επιχειρήσεων) διεξάγεται κάθε Πέμπτη στην αίθουσα ΤΟΛ 2-2 ως εξής:

Ώρα

Ομάδα

Αίθουσα

11:00-12:00

Ε1

ΤΟΛ 2-2

12:00-13:00

Ε2

ΤΟΛ 2-2

13:00-14:00

Ε3

ΤΟΛ 2-2

14:00-15:00

Ε4

ΤΟΛ 2-2

15:00-16:00

Ε5

ΤΟΛ 2-2

16:00-17:00

Ε6

ΤΟΛ 2-2

17:00-18:00

Ε7

ΤΟΛ 2-2

 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, όχι μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του τμήματος αλλά από την ιστοσελίδα του Googledocs https://goo.gl/forms/z6cLi3Bb7mtwpKjz1.

 

 

Οι καθηγητές του μαθήματος

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ SAP R/3 (ΕΠΙΠΕΔΟ 2)

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στις 17:00 θα συνεχιστεί τελικά το σεμινάριο στο SAP R/3 (επίπεδο 2) με έμφαση στα "κυκλώματα" των Προμηθειών, Εφοδιαστικής, Αποθήκης και Λογιστικής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι φοιτητές προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί παρακολούθησαν το SAP R/3 (επίπεδο 1) στα πλαίσια των μαθημάτων Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα, Υπολογιστικά Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων, ανεξάρτητα από την παρουσία τους την Τρίτη 3/7. Στο τέλος του σεμιναρίου
θα χορηγηθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. 

 

Ο υπεύθυνος του σεμιναρίου

 

Σ.Βαλσαμίδης

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ SAP R/3 (ΕΠΙΠΕΔΟ 2)

Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στο SAP R/3 (επίπεδο 2) με έμφαση στα "κυκλώματα" των Προμηθειών, Εφοδιαστικής, Αποθήκης και Λογιστικής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι φοιτητές προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί παρακολούθησαν το SAP R/3 (επίπεδο 1) στα πλαίσια των μαθημάτων Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα, Υπολογιστικά Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων. 

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μόνο την Τρίτη 3/7 και θα ολοκληρωθεί μόλις διδαχτούν όλες οι παραπάνω ενότητες. Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

 

Ο υπεύθυνος του σεμιναρίου,
Σ.Βαλσαμίδης

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 66

Ημερολόγιο

<<  Μάιος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats