Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
Κατατακτήριες 2009-2010

Σας ενημερώνουμε ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις για την χρονιά 2009-2010 θα γίνουν στις 8/12/2009.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

 
Μεταβατικές διατάξεις των τροποποιημένων μαθημάτων για το 2009-2010

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

MΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2009-2010
 1. Αναφορικά με τα μαθήματα Φορολογική Λογιστική Ι, Φορολογική Λογιστική ΙΙ, Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις, Διοικητική Λογιστική, Αποτίμηση Επιχειρήσεων, Λογιστική του ΦΠΑ, Λογιστική Κυβερνητικών & μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, τα οποία από εργαστηριακά μετατράπηκαν σε Ασκήσεις Πράξης, θα εφαρμοστούν τα παρακάτω:

Οι φοιτητές, οι οποίοι έχουν επιτύχει είτε στο θεωρητικό είτε στο εργαστηριακό μέρος του μαθήματος, μεταφέρουν το βαθμό τους στο νέο ενιαίο μάθημα.

2.   Αναφορικά με το μάθημα Διεθνής Λογιστική, το οποίο από Ασκήσεις Πράξης μετατρέπεται σε εργαστηριακό, εφαρμόζεται το εξής:

Σπουδαστές, οι οποίοι κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2009-2010 βρίσκονται σε μεγαλύτερο από το 7ο εξάμηνο και είχαν δηλώσει το μάθημα με την προηγούμενη μορφή του και δεν επέτυχαν, αυτοί οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να μην παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του νέου μαθήματος και αντ’ αυτού, σε συνεννόηση με το διδάσκοντα, να αναλάβουν την εκπόνηση εργασίας. Η εργασία θα πρέπει να παραδοθεί στο τέλος του εξαμήνου και ο βαθμός της εργασίας θα καταχωρηθεί στο εργαστήριο. Κατά τα άλλα, για το θεωρητικό κομμάτι, ισχύουν ό,τι και για κάθε θεωρητικό μάθημα.

 
Εγγραφές εργαστηρίου Πληροφορικής Ι
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στις ομάδες εργαστηρίων του μαθήματος Πληροφορική Ι θα γίνουν την Τρίτη 8:30 στο εργαστήριο 22. Την ίδια ώρα θα γίνει και το πρώτο εισαγωγικό μάθημα πάνω στα Windows και στο Microsoft Word.
 
Ανανεώσεις μαθημάτων - Δηλώσεις εργαστηρίων
Ενημερώνουμε τους σπουδαστές ότι λόγω διορθώσεων στο Πρόγραμμα Σπουδών, οι ανανεώσεις έχουν μεταφερθεί από τις 22 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2009 στην αίθουσα 24 του Τμήματος Λογιστικής
 
Πίνακας Αξιολόγησης των Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών
Ενημερώνουμε ότι έχει διατεθεί ο Πίνακας Αξιολόγησης των Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών 2009-2010 στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι και τη Δευτέρα 14.09.2009 και για τις ώρες 09:00-13:00.
 
Δικαιολογητικά εγγραφών πρωτοετών για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010
Σας καλωσορίζουμε στο ΤΕΙ Καβάλας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Λογιστικής και σας ευχόμαστε καλές σπουδές.

Για την εγγραφή ο εισαγόμενος (αυτοπροσώπως) ή νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, καταθέτει στη γραμματεία του Τμήματος που εισήχθη τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ Η ΠΤΥΧΙΟΥ.
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ που θα περιλαμβάνει: εξετάσεις παθολόγου, δερματολόγου και γνωμάτευση ακτινογραφίας θώρακος. Το πιστοποιητικό αυτό πρέπει να κατατεθεί στη Γραμματεία του Τμήματος σε τρεις μήνες το αργότερο.
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (Οι άρρενες που κατέχουν δελτίο Α.Τ. νέου τύπου θα καταθέσουν και πιστοποιητικό γέννησης.)
 • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.
 • 5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ.


ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 • ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΦΟΡΙΑΣ.
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ από τον δήμο που ανήκετε.
 • ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ από το τμήμα που πετύχατε.
 • 3 ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ότι άλλο πιστοποιητικό νομίζετε ότι θα μειώσει το οικογενειακό σας εισόδημα.

Η κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών θα γίνεται στο αρμόδιο γραφείο, μετά την εγγραφή σας στο τμήμα επιτυχίας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 61 62 63 64 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 62 από 64

Ημερολόγιο

<<  Απρίλιος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats