Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. με πάνω από 2100 ενεργούς προπτυχιακούς φοιτητές και 60 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων, είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Καθηγητής

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Γίνεται γνωστό ότι η πιθανή ημερομηνία δήλωσης συγγραμμάτων για τους φοιτητές του Τμήματός μας θα είναι από τις 4 Οκτωβρίου 2010. Η δήλωση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή (χώρο ΤΕΙ και κατοικίας σας) στις ημερομηνίες που θα σας γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλείσθε να μελετήσετε προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

 
Έλεγχος δηλώσεων στα μαθήματα Προγρ.Δράσης Επιχ.Ε. και Διεθνης Λογιστική ΑΕ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω τεχνικού προβλήματος παρακαλούμε να ελέγξετε τις δηλώσεις σας στις παρακάτω ομάδες :

  • Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων Εργαστήριο
  • Διεθνής Λογιστική Ασκήσεις Πραξης Εργαστηρίου

Εφόσον κρίνετε αναγκαίο δηλώστε ξανά την επιθυμητή ομάδα για παρακολούθηση.

 

 
Δήλωση ασκήσεων πράξης εργαστηρίου στις Οικονομοτενικές Μελέτες

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί προς δήλωση οι ομάδες ασκήσεων πράξης εργαστηριου του μαθήματος Οικονομοτεχνικές Μελέτες. Όλοι όσοι εγγράφτηκαν στο μάθημα θα πρέπει να επιλέξουν το τμήμα στο οποίο θέλουν να παρακολουθήσουν

 
Ενεργοποίηση κωδικών νεοεισακτέων για δήλωση εργαστηρίων

Σας ενημερώνουμε ότι οι κωδικοι των νεοεισακτέων με αριθμό μητρώου έως και 10490 έχουν ενεργοποιηθει και πλέον μπορούν να δηλώσουν εργαστήρια μέσω της πλατφόρμας στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του τμήματος.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 91 από 100

Ημερολόγιο

<<  Δεκέμβριος 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
AddThis Social Bookmark Button

Πιστοποιημένος συνεργάτης

ACCREDITED PROGRAMME
Site Meter
               web stats