Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
Δήλωση εργαστηριακών ομάδων

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τα εργαστήρια και των υπόλοιπων εξαμήνων προς δήλωση.

Όλοι οι παλαιοί φοιτητές μπορούν με τους κωδικοούς τους να δηλώσουν τις ομάδες στις οποίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Οι κωδικοί των νεο-εισακτέων θα ενεργοποιηθούν από την επόμενη εβδομάδα όπου θα βγει και σχετική ανακοίνωση.

 
Δήλωση εργαστιριακών ομάδων κ ασκ. πράξης Β. Εξαμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι πλέον μπορείτε να δηλώστε τις εργαστηριακές ομάδες και τις ασκήσεις πράξεις του Β' εξαμήνου που επιθημήτε να παρακολουθήσετε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην παρακάτω διεύθυνση :

http://195.130.94.90/eservices/

Σύντομα θα αναρτηθούν προς δήλωση και οι ομάδες των υπολοίπων εξαμήνων. 

Προσοχή στις ονομασίες των εργαστηριωκών ομάδων. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες οι οποίες δηλώνωνται με τα αρχικά Ε, Α, ΑΕ ως ακολούθως:

Ε ..: Πρόκειται για ομάδες εργαστηρίων

Α ...: Προκειται για ασκήσεις πράξης

ΑΕ ..: Πρόκειται για ασκήσεις πράξης του εργαστηρίου.

 

Για οποιαδήποτε τεχνική απορία ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Καζανίδη Γιάννη στο παρακάτω mail:  kazanidis@teikav.edu.gr

 

 
Οδηγίες για τη δήλωση Εργαστηριακών Ομάδων

Οδηγίες  για τη δήλωση Εργαστηριακών Ομάδων

Προκειμένου να δηλώσετε ηλεκτρονικά την Εργαστηριακή Ομάδα ή την Ομάδα Άσκησης Πράξης την οποία επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.


Κατ’ αρχήν πρέπει να προχωρήσετε στη δήλωση των μαθημάτων. Αφού έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία δήλωσης των μαθημάτων του εξαμήνου σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1)    Επιλέγετε τον σύνδεσμο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» που βρίσκεται στο δεξιό μενού επιλογών της ιστοσελίδας του τμήματος (http://www.teikav.edu.gr/ad/)

2)    Στην  νέα ιστοσελίδα που θα ανοίξει, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχει δοθεί από τη γραμματεία οπότε εισέρχεστε στη σχετική πλατφόρμα

3)    Επιλέξτε από το μενού την επιλογή «Ομάδες εργαστηρίων»

4)    Κατόπιν από την λίστα «Επιλογή μαθήματος» επιλέξτε το μάθημα στο οποίο θέλετε να δηλώσετε Εργαστηριακές Ομάδες ή Ομάδες Ασκήσεων Πράξης και κατόπιν πατήστε το κουμπί «Επιλογή Ομάδας»

5)    Στη συνέχεια δηλώστε την ομάδα της επιλογής σας ανάλογα με την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε και πατήστε  αποθήκευση δήλωσης.

Προσοχή: Να εγγραφείτε μόνο  στις εργαστηριακές ομάδες των μαθημάτων τα οποία έχετε προηγουμένως δηλώσει στο ηλεκτρονικό σύστημα Cardisoft University του ΤΕΙ.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή  απορία απευθυνθείτε, χωρίς ενδοιασμούς, στο παρακάτω mail: CLOAKING , κος Καζανίδης Γιάννης.
 
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Δήλωση εργαστηριακών ομάδων για πρωτοετείς φοιτητές

Δήλωση εργαστηριακών ομάδων για πρωτοετείς φοιτητές
Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στις εργαστηριακές ομάδες των μαθημάτων που έχουν δηλώσει θα γίνονται ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τους Η/Υ στην αίθουσα 24 στον πρώτο όροφο που βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από την Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής ή διαμέσου οποιουδήποτε Η/Υ.
Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα και παρακαλείσθε να ελέγξετε αν έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα αυτήν ως ακολούθως:
1.    Επιλέξτε τον σύνδεσμο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» που βρίσκεται στο δεξιό μενού επιλογών της ιστοσελίδας του τμήματος (http://www.teikav.edu.gr/ad/) και κατόπιν εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχει δοθεί από τη γραμματεία.
2.    Επιλέξτε από το μενού την επιλογή «Ομάδες εργαστηρίων»

3.    Κατόπιν από την λίστα «Επιλογή μαθήματος» επιλέξτε το μάθημα στο οποίο θέλετε να δηλώσετε εργαστηριακές ομάδες ή ομάδες ασκήσεων πράξης και κατόπιν πατήστε το κουμπί «Επιλογή Ομάδας»

4.    Στη συνέχεια δηλώστε την ομάδα της επιλογής σας ανάλογα με την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε και πατήστε  αποθήκευση δήλωσης.


Σημειώνεται ότι οι κωδικοί για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα ενεργοποιηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των πρωτοετών.

Στην περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την σύνδεση αναφέρετε άμεσα το πρόβλημά σας στο e-mail CLOAKING , κος Καζανίδης Γιάννης.


Προσοχή: Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μόλις αναρτηθούν οι εργαστηριακές ομάδες για επιλογή, με αναλυτικές οδηγίες για την δήλωσή τους.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 91 από 99

Ημερολόγιο

<<  Ιούνιος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
AddThis Social Bookmark Button

Πιστοποιημένος συνεργάτης

ACCREDITED PROGRAMME
Site Meter
               web stats