Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Γίνεται γνωστό ότι η πιθανή ημερομηνία δήλωσης συγγραμμάτων για τους φοιτητές του Τμήματός μας θα είναι από τις 4 Οκτωβρίου 2010. Η δήλωση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή (χώρο ΤΕΙ και κατοικίας σας) στις ημερομηνίες που θα σας γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλείσθε να μελετήσετε προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

 
Έλεγχος δηλώσεων στα μαθήματα Προγρ.Δράσης Επιχ.Ε. και Διεθνης Λογιστική ΑΕ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω τεχνικού προβλήματος παρακαλούμε να ελέγξετε τις δηλώσεις σας στις παρακάτω ομάδες :

  • Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων Εργαστήριο
  • Διεθνής Λογιστική Ασκήσεις Πραξης Εργαστηρίου

Εφόσον κρίνετε αναγκαίο δηλώστε ξανά την επιθυμητή ομάδα για παρακολούθηση.

 

 
Δήλωση ασκήσεων πράξης εργαστηρίου στις Οικονομοτενικές Μελέτες

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί προς δήλωση οι ομάδες ασκήσεων πράξης εργαστηριου του μαθήματος Οικονομοτεχνικές Μελέτες. Όλοι όσοι εγγράφτηκαν στο μάθημα θα πρέπει να επιλέξουν το τμήμα στο οποίο θέλουν να παρακολουθήσουν

 
Ενεργοποίηση κωδικών νεοεισακτέων για δήλωση εργαστηρίων

Σας ενημερώνουμε ότι οι κωδικοι των νεοεισακτέων με αριθμό μητρώου έως και 10490 έχουν ενεργοποιηθει και πλέον μπορούν να δηλώσουν εργαστήρια μέσω της πλατφόρμας στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του τμήματος.

 
Δήλωση εργαστηριακών ομάδων

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τα εργαστήρια και των υπόλοιπων εξαμήνων προς δήλωση.

Όλοι οι παλαιοί φοιτητές μπορούν με τους κωδικοούς τους να δηλώσουν τις ομάδες στις οποίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Οι κωδικοί των νεο-εισακτέων θα ενεργοποιηθούν από την επόμενη εβδομάδα όπου θα βγει και σχετική ανακοίνωση.

 
Δήλωση εργαστιριακών ομάδων κ ασκ. πράξης Β. Εξαμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι πλέον μπορείτε να δηλώστε τις εργαστηριακές ομάδες και τις ασκήσεις πράξεις του Β' εξαμήνου που επιθημήτε να παρακολουθήσετε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην παρακάτω διεύθυνση :

http://195.130.94.90/eservices/

Σύντομα θα αναρτηθούν προς δήλωση και οι ομάδες των υπολοίπων εξαμήνων. 

Προσοχή στις ονομασίες των εργαστηριωκών ομάδων. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες οι οποίες δηλώνωνται με τα αρχικά Ε, Α, ΑΕ ως ακολούθως:

Ε ..: Πρόκειται για ομάδες εργαστηρίων

Α ...: Προκειται για ασκήσεις πράξης

ΑΕ ..: Πρόκειται για ασκήσεις πράξης του εργαστηρίου.

 

Για οποιαδήποτε τεχνική απορία ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Καζανίδη Γιάννη στο παρακάτω mail:  kazanidis@teikav.edu.gr

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 56 από 62

Ημερολόγιο

<<  Ιανουάριος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats