Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
Oρκομωσία του Τμήματος Λογιστικής

Γίνεται γνωστό ότι η ορκομωσία του Τμήματος Λογιστικής θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαίου 2011 στις 12:00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας.
Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που πρόκειται να ορκιστούν να προσέλθουν πρώτα από τη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής μία ώρα περίπου πριν από την ορκομωσία έχοντας μαζί τους το φοιτητικό τους πάσο και τη σπουδαστική τους ταυτότητα (βιβλιάριο σπουδών), τα οποία και θα παραδώσουν.
Η αστυνομική ταυτότητα είναι απαραίτητη για την παραλαβή του τήβενου που θα φοράτε στην ορκομωσία.

 

Από τη Γραμματεία

 
Εκδήλωση - Διάλεξη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΛΕΞΗ

της καθηγ. Marietta Harsanyi Fessel του Πανεπιστημίου Tatabaya της Ουγγαρίας, με θέμα «EUROPEAN INTERGRATION (Pan European Area, Extended Pan-Euro-Mediterranean Zone, Western Balkan) RULES OF ORIGIN»

 

την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 και ώρα 10:00 στην αίθουσα 34 του Τμήματος Λογιστικής.

 
Θέματα πτυχιακών εαρινού εξαμήνου 2011
Αναρτήθηκαν τα προτεινόμενα θέματα πτυχιακών για το εαρινό εξάμηνο 2011. Μπορείτε να τα δείτε επιλέγοντας εδώ.
 
Εξέταση Πτυχιακών Απριλίου 2011

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τις ημερομηνίες εξέτασης πτυχιακών του Απριλίου 2011

Εξέταση Πτυχιακών Απριλίου 2011

 
Εξέταση Πτυχιακών Μαρτίου 2011
Πίνακας εξέτασης πτυχιακών
 
Δηλώσεις συγγραμμάτων
Σας ενημερώνουμε ότι οι ημερομηνίες για τη δήλωση και διανομή συγγραμμάτων έχουν οριστεί για το διάστημα από 1 Μαρτίου έως και 31 Μαρτίου 2011. 
Μετά τη δήλωση των συγγραμμάτων, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα σημεία διανομής, προκειμένου να τα παραλάβετε.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 55 από 64

Ημερολόγιο

<<  Απρίλιος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats