Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
Νέα έκδοση προγράμματος

ΕΠΕΙΓΟΝ

Εχει αναρτηθεί νεότερη έκδοση του προγράμματος. Παρακαλείσθε να ελέγξετε προσεκτικά τα μαθήματα και τις ώρες που έχετε δηλώσει.

Ιδιαίτερα για τους πρωτοετείς ισχύει ότι παρακολουθούν τις θεωρίες με βάση το αρχικό γράμμα του επίθετού τους ως ακολούθως:

Από Α έως Κ στα  Θ1

Από Λ έως Ω στα Θ2.

Ειδικότερα για το μάθημα Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιειρήσεων όσοι παρακολουθούν το τμήμα Θ1 της θεωρίας θα πρέπει να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο τμήμα Α1 των σκήσεων πράξης και οι υπόλοιποι στο Θ2 και Α2. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την παρακολούθηση του εργαστηρίου πληροφορικής Ι από τους φοιτητές που ανήκουν στην ομάδα Θ2 θα πρέπει να αλλάξουν την ώρα παρακολούθησης της πληροφορικής Ι Εργαστήριο.

 

 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Γίνεται γνωστό ότι η πιθανή ημερομηνία δήλωσης συγγραμμάτων για τους φοιτητές του Τμήματός μας θα είναι από τις 4 Οκτωβρίου 2010. Η δήλωση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή (χώρο ΤΕΙ και κατοικίας σας) στις ημερομηνίες που θα σας γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλείσθε να μελετήσετε προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

 
Έλεγχος δηλώσεων στα μαθήματα Προγρ.Δράσης Επιχ.Ε. και Διεθνης Λογιστική ΑΕ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω τεχνικού προβλήματος παρακαλούμε να ελέγξετε τις δηλώσεις σας στις παρακάτω ομάδες :

  • Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων Εργαστήριο
  • Διεθνής Λογιστική Ασκήσεις Πραξης Εργαστηρίου

Εφόσον κρίνετε αναγκαίο δηλώστε ξανά την επιθυμητή ομάδα για παρακολούθηση.

 

 
Δήλωση ασκήσεων πράξης εργαστηρίου στις Οικονομοτενικές Μελέτες

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί προς δήλωση οι ομάδες ασκήσεων πράξης εργαστηριου του μαθήματος Οικονομοτεχνικές Μελέτες. Όλοι όσοι εγγράφτηκαν στο μάθημα θα πρέπει να επιλέξουν το τμήμα στο οποίο θέλουν να παρακολουθήσουν

 
Ενεργοποίηση κωδικών νεοεισακτέων για δήλωση εργαστηρίων

Σας ενημερώνουμε ότι οι κωδικοι των νεοεισακτέων με αριθμό μητρώου έως και 10490 έχουν ενεργοποιηθει και πλέον μπορούν να δηλώσουν εργαστήρια μέσω της πλατφόρμας στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του τμήματος.

 
Δήλωση εργαστηριακών ομάδων

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τα εργαστήρια και των υπόλοιπων εξαμήνων προς δήλωση.

Όλοι οι παλαιοί φοιτητές μπορούν με τους κωδικοούς τους να δηλώσουν τις ομάδες στις οποίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Οι κωδικοί των νεο-εισακτέων θα ενεργοποιηθούν από την επόμενη εβδομάδα όπου θα βγει και σχετική ανακοίνωση.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 54 από 60

Ημερολόγιο

<<  Νοέμβριος 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats