Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
Οδηγίες για τη δήλωση Εργαστηριακών Ομάδων

Οδηγίες  για τη δήλωση Εργαστηριακών Ομάδων

Προκειμένου να δηλώσετε ηλεκτρονικά την Εργαστηριακή Ομάδα ή την Ομάδα Άσκησης Πράξης την οποία επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.


Κατ’ αρχήν πρέπει να προχωρήσετε στη δήλωση των μαθημάτων. Αφού έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία δήλωσης των μαθημάτων του εξαμήνου σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1)    Επιλέγετε τον σύνδεσμο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» που βρίσκεται στο δεξιό μενού επιλογών της ιστοσελίδας του τμήματος (http://ad.teikav.edu.gr/)

2)    Στην  νέα ιστοσελίδα που θα ανοίξει, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχει δοθεί από τη γραμματεία οπότε εισέρχεστε στη σχετική πλατφόρμα

3)    Επιλέξτε από το μενού την επιλογή «Ομάδες εργαστηρίων»

4)    Κατόπιν από την λίστα «Επιλογή μαθήματος» επιλέξτε το μάθημα στο οποίο θέλετε να δηλώσετε Εργαστηριακές Ομάδες ή Ομάδες Ασκήσεων Πράξης και κατόπιν πατήστε το κουμπί «Επιλογή Ομάδας»

5)    Στη συνέχεια δηλώστε την ομάδα της επιλογής σας ανάλογα με την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε και πατήστε  αποθήκευση δήλωσης.

Προσοχή: Να εγγραφείτε μόνο  στις εργαστηριακές ομάδες των μαθημάτων τα οποία έχετε προηγουμένως δηλώσει στο ηλεκτρονικό σύστημα Cardisoft University του ΤΕΙ.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή  απορία απευθυνθείτε, χωρίς ενδοιασμούς, στο παρακάτω mail: CLOAKING , κος Καζανίδης Γιάννης.
 
Δηλώσεις εργαστηρίων πρωτοετών
Οι κωδικοί των πρωτοετών έχουν ενεργοποιηθεί και μπορούν να δηλώσουν εργαστήρια μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Τμήματος.
 
Δηλώσεις εργαστηρίων

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Τμήματος τα εργαστήρια προς δήλωση.

Όλοι οι παλαιοί φοιτητές μπορούν με τους κωδικούς τους να δηλώσουν τις ομάδες στις οποίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Οι κωδικοί των νεο-εισακτέων θα ενεργοποιηθούν μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

 
Ανανεώσεις εγγραφών

Γνωστοποιείται σε όλους τους σπουδαστές ότι θα ισχύσουν τα παρακάτω για τις φετινές ανανεώσεις/δηλώσεις εγγραφών:

  1. Οι ανανεώσεις εγγραφών θα γίνονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ εντός και εκτός του χώρου του ΤΕΙ
  2. Ημερομηνίες διεξαγωγής ανανεώσεων: από 28/09 έως 12/10/2011
  3. Για το Χειμερινό Εξάμηνο 2011-2012 θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα των μονών εξαμήνων (Α, Γ, Ε & Ζ) και για το Εαρινό Εξάμηνο τα μαθήματα των ζυγών εξαμήνων (Β, Δ, ΣΤ).
  4. Στη διάθεση των σπουδαστών θα βρίσκεται η αίθουσα 24, καθόσον λύθηκε το πρόβλημα της εξ' αποστάσεως δήλωσης.
  5. Τα βήματα που θα ακολουθούνται είναι τα ακόλουθα: Κεντρική Σελίδα ΤΕΙ    --> Υπηρεσίες  -->  Ηλεκτρονική Γραμματεία   -->  Ηλεκτρονική Γραμματεία  -->  Κωδικός σπουδαστή ή εναλλακτικά επιλέξτε Δήλωση μαθημάτων από τη σελίδα του Τμήματος Λογιστικής.
  6. Οι επί πτυχίω σπουδαστές, που οφείλουν μόνο ένα μάθημα του ΣΤ' εξαμήνου για τη λήψη πτυχίου θα το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος
 
Εκπαιδευτική Διαδικασία:Οργάνωση Εξαμήνων Μαθημάτων
Δείτε την Πράξη Συνέλευσης του ΤΕΙ
 
Aποτελέσματα αξιολόγησης εκτάκτων εκπαιδευτικών

Από  σήμερα 12/09/2011 θα μπορείτε να  ενημερώνεσθε για τα αποτελέσματα  αξιολόγησης  εκτάκτων   εκπαιδευτικών από την Γραμματεία  του Τμήματος Λογιστικής .

Ενστάσεις γίνονται δεκτές εντός 5 (πέντε) ημερών.

 

 

 

Από την Γραμματεία

12/09/2011
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 54 από 66

Ημερολόγιο

<<  Μάιος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats