Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
Προκήρυξη ΠΜΣ Σπουδές στη ΝΑ Ευρώπη

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την προκύρηξη για το Πρόγμαμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  "Σπουδές στη ΝΑ Ευρώπη"

Προκήρυξη ΠΜΣ Σπουδές στη ΝΑ Ευρώπη

 
ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

(εφαρμογή από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012)


Οι προτεινόμενες αλλαγές στο Πρόγραμμα Σπουδών

1.             Γίνεται μεταφορά του μαθήματος «Ευρωπαϊκή Ένωση και Στρατηγικές Περιφερειακής Ανάπτυξης» από το 4ο εξάμηνο στο 6ο εξάμηνο στη θέση του μαθήματος «Διεθνής Λογιστική»

2.             Μεταφέρεται το μάθημα «Διεθνείς Οικον. Σχέσεις» από το 5ο εξάμηνο στο 3ο εξάμηνο στη θέση του μαθήματος «Μεθοδολογία Επιστημονικής Έρευνας»

3.             Το μάθημα «Διεθνής Λογιστική» από το 6ο εξάμηνο μεταφέρεται στο 5ο εξάμηνο.

4.             Επίσης, γίνεται μεταφορά του μαθήματος «Μεθοδολογία Επιστημονικής Έρευνας» από το 3ο εξάμηνο στο 2ο εξάμηνο στη θέση του μαθήματος «Ξένη γλώσσα».

5.             Ομοίως, το μάθημα «Ξένη γλώσσα» μεταφέρεται από το 2ο εξάμηνο στο 4ο εξάμηνο στη θέση του μαθήματος «Ευρωπαϊκή Ένωση και Στρατηγικές Περιφερειακής Ανάπτυξης», ταυτόχρονα αυξάνονται οι ώρες διδασκαλίας από 4 σε 5 ώρες και συγκεκριμένα, 3 ώρες Θεωρία και 2 ώρες Ασκήσεις Πράξης.

6.             Επίσης, γίνεται αμοιβαία μεταφορά των μαθημάτων «Αποτίμηση Επιχειρήσεων» και « Λογιστική μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών», ήτοι το μάθημα «Αποτίμηση Επιχειρήσεων» από το 7ο εξάμηνο μεταφέρεται στο 6ο  εξάμηνο στη θέση του μαθήματος «Λογιστική μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών» και το μάθημα «Λογιστική μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών» μεταφέρεται από το 6ο  εξάμηνο στο 7ο εξάμηνο  στη θέση του μαθήματος «Αποτίμηση Επιχειρήσεων».

7.             Ομοίως, το μάθημα «Αστικό-Εμπορικό Δίκαιο» αυξάνεται κατά μία ώρα, ήτοι από 2 ώρες θεωρία σε 3 ώρες θεωρία και οι ώρες των Ασκήσεων Πράξης παραμένουν ως έχει (2 ώρες).

8.             Επίσης, το μάθημα «Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων» αυξάνεται κατά μία ώρα, ήτοι από 2 ώρες θεωρία σε 3 ώρες θεωρία και οι ώρες των Ασκήσεων Πράξης παραμένουν ως έχει (2 ώρες).

9.             Τέλος, γίνεται αμοιβαία μεταφορά των μαθημάτων «Φορολογική Λογιστική ΙΙ» και «Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων», ήτοι το μάθημα «Φορολογική Λογιστική ΙΙ» από το 4ο εξάμηνο μεταφέρεται στο 5ο  εξάμηνο στη θέση του μαθήματος «Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων» και το μάθημα «Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων» μεταφέρεται από το 5ο  εξάμηνο στο 4ο εξάμηνο  στη θέση του μαθήματος «Φορολογική Λογιστική ΙΙ».

 
Θέματα πτυχιακών εαρινού εξαμήνου 2011

Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα θέματα πτυχιακών εργασιών για το Εαρινό εξάμηνο 2011 στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Θέματα πτυχιακών εαρινού εξαμήνου 2011

 
Εξέταση μαθημάτων Α εξαμήνου

ΟΙ  ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 8 ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣEI ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2010 , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ
ΑΠΟ : 20/06/2011  ΕΩΣ : 27/06/2011 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ  24  ΩΡΕΣ : 10:00 – 14:00  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

 

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ  Σ.Δ.Ο Τ.Ε.Ι ΚΑΒΑΛΑΣ.

 
Νέο πρόγραμμα εξεταστικής
Αναρτήθηκε νέο ενημερωμένο πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου
 
Πρόγραμμα Εξεταστικής
Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος το πρόγραμμα της εξεταστικής Ιουνίου 2011.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 52 από 62

Ημερολόγιο

<<  Φεβρουάριος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728   
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats