Αρχική

 

bannerAccounting230   bannerIEE230 

bannerEBL 

 

Καλώς ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 2100 προπτυχιακούς φοιτητές και 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους φοιτητές μας με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάπτυξη της επιστημονικής κριτικής, της ανάλυσης και των επικοινωνιακών ικανοτήτων , είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας, σαν αποτέλεσμα ενός προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος σπουδών που καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Στην ιστοσελίδα αυτή ο επισκέπτης θα βρει πληροφορίες για την ίδρυση του Τμήματος, τη λειτουργία του, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το Προσωπικό, την Γραμματειακή Υποστήριξη, τις Ερευνητικές και άλλες δραστηριότητες του τμήματος.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η θέση για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση της γραμματείας αλλά και για την ηλεκτρονική εκπαίδευση με χρήσιμο υλικό και τις διαφάνειες διαλέξεων για κάθε μάθημα. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αντλήσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.  Μέσω των τακτικών ανακοινώσεων του τμήματος απευθύνεται στους φοιτητές του για την παροχή κάθε τρέχουσας πληροφορίας σε θέματα των σπουδών τους.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα. Καλή περιήγηση.

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΦΛΩΡΟΥ

Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής  και Χρηματοοικονομικής

 

 
 
 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Ανακοινώνεται ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για μετεγγραφές στο ΥΠΕΘ για το έτος 2018-2019. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν σχετικά.

www.minedu.gov.gr

https://transfer.it.minedu.gov.gr/

Από τη Γραμματεία

 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2018

Σημαντική ανακοίνωση
Ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών και για να μην εμφανίζονται προβλήματα των ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων των φοιτητών στις γραμματείες, πρέπει να ακολουθούνται τα εξής:
1) Οι δηλώσεις μαθημάτων να μην γίνονται κατά τις πρωινές ώρες 07:00 - 09:00.
2) Μετά από την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων να λαμβάνεται αποδεικτικό (βεβαίωση) σε μορφή pdf που εξάγεται από το σύστημα. Για να δείτε τον τρόπο εξαγωγής του αποδεικτικού κάντε κλικ εδώ.
Μενού Αιτήσεις -> Νέα αίτηση (1α) -> Αποδεικτικό Εγγραφής - Δήλωσης (1β) -> Κλικ στον σύνδεσμο (2) -> Προβολή pdf με κωδικό αίτησης (3).

Από τη Γραμματεία

 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ 2018-2019
  1. Με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε λάβει (είτε από τη Γραμματεία, είτε στο mail σας), θα έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία Ηλεκτρονικής Γραμματείας, όπου ζητάτε Πιστοποιητικά Σπουδών, δηλώνετε μαθήματα και βλέπετε βαθμολογίες.
  2. Στην υπηρεσία ΕΥΔΟΞΟΣ δηλώνετε συγγράμματα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, σύμφωνα με ανακοινώσεις.
  3. Για την πρόσβαση στο e-class θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση, όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην εφαρμογή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

I.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: www.teiemt.gr/teikav   Υπηρεσίες     Ηλεκτρονική Γραμματεία.
II.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: www.eudoxus.gr
III.ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Η πρόσβαση γίνεται στη διεύθυνση https://eclass.teiemt.gr
IV.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΠΑΣΟ): https://submit-academicid.minedu.gov.gr

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή εξυπηρέτηση, η Γραμματεία λειτουργεί καθημερινά 11:00-13:00.

Δηλώσεις για Βεβαιώσεις Σπουδών γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και η παραλαβή τους από τον χώρο της Γραμματείας 2 μέρες μετά.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με τη Γραμματεία είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση CLOAKING και CLOAKING και τα τηλέφωνα επικοινωνίας 2510-462186/187 και το FAX2510-462188.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος.

 
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2018

Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις μαθημάτων των μονών εξαμήνων για τη Χειμερινή περίοδο 2018-19 θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από τις 12/10/2018 έως και 30/11/2018.

Σημειώνεται ότι επιπλέον παράταση δε θα δοθεί και διορθώσεις δε θα γίνουν, γι’ αυτό και πρέπει να ελέγχετε ότι έχετε οριστικοποιήσει τη δήλωση σας και έχει αποσταλεί στη Γραμματεία. Στο παρακάτω σύνδεσμο http://www.teiemt.gr/portal/images/news/2018/e-secretariat.pdf φαίνεται ο τρόπος εξαγωγής του αποδεικτικού εγγραφής, απαραίτητο δικαιολογητικό για την ολοκλήρωση της δήλωσης των μαθημάτων σας.

Ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές μέχρι και το Ζ εξάμηνο δηλώνουν έως και 34 ώρες,

ενώ οι φοιτητές που βρίσκονται στο 8ο εξάμηνο και άνω μπορούν να δηλώσουν απεριόριστες ώρες μαθημάτων των μονών εξαμήνων και να εξεταστούν σε αυτά, εφόσον τα έχουν δηλώσει έστω και μία φορά στο παρελθόν.

Μαθήματα που δεν υπάρχουν στην τρέχουσα δήλωση και οι φοιτητές παράτυπα θα συμμετάσχουν στη χειμερινή εξεταστική ως αδήλωτα, δε θα καταχωρούνται οι βαθμολογίες τους λόγω αδυναμίας εισαγωγής του συστήματος, αφού δε θα τα βλέπει μέσα στη δήλωση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όσοι φοιτητές δεν έχουν επικαιροποιήσει τον κωδικό τους στην εφαρμογή u-register, δεν θα μπορέσουν να δηλώσουν μαθήματα.

Από τη Γραμματεία

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ι ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Ι

Τα εργαστήρια των μαθημάτων Πληροφορική Ι και Χρηματοοικονομική Λογιστική Ι διεξάγονται κάθε Τρίτη. Μετά την δήλωση τους στο ηλεκτρονικό σύστημα της Γραμματείας, οι σπουδαστές εντάσσονται σε ομάδες αυτόματα ως εξής:

  • Ε1 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Α-Γ
  • Ε2 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Δ-ΚΟΤ
  • Ε3 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα ΚΟΥ-Μ
  • Ε4 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Ν-Ρ
  • Ε5 Σπουδαστές των οποίων το επίθετο ξεκινάει από τα γράμματα Σ-Ω

Η τελευταία ομάδα Ε6 λειτουργεί ως ομάδα αναπλήρωσης για σπουδαστές που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την ομάδα στην οποία ανήκουν με βάση το επίθετο τους π.χ. εργαζόμενοι σπουδαστές.

 

Οι καθηγητές των μαθημάτων

 

 
Οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές

Αναλυτικές οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 63

Ημερολόγιο

<<  Μάρτιος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
AddThis Social Bookmark ButtonSite Meter
               web stats